Golf4AIR was een groot succes!

09-06-2022 | 11:27

Woensdag 25 mei 2022 was de eerste editie van Golf4AIR.

Een nieuw sportief evenement, georganiseerd in samenwerking met EuroCollege University of Applied Sciences op de exclusieve en prestigieuze golfbaan The International Golf Club. In totaal ontvingen we 64 gasten die meededen met het golftoernooi, de golfclinic of later aansloten bij het avondprogramma. Onze ambassadeur Jochem Uytdehaage was van de partij, CF’er Marloes vertelde hoe het is om te leven met taaislijmziekte, Spoken Word Artist Amara van der Elst gaf een geweldig optreden en tijdens de Energy Experience werden grenzen verlegd en gingen de voetjes van de vloer!

Dit natuurlijk allemaal om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Er is maar liefst β‚¬πŸ°πŸ­.𝟰𝟳𝟱 opgehaald, een geweldig bedrag! We willen iedereen ontzettend bedanken, dankzij jullie zijn we weer een stap dichterbij genezing!

In het bijzonder de Charity Event Projectgroep 2022 van Eurocollege Hogeschool voor het mogelijk maken van deze dag: Tes van Hardeveld, Rob Dankers, Ramon Verkleij en Fabienne van den Broek.