Voor elke kilometer €1!

15-01-2022 | 09:30

De scherpe randjes zijn van de harde lockdown. De maatregelen op het gebied van sporten zijn versoepeld, dat geeft de ruimte om nóg meer te bewegen en zoveel mogelijk kilometers voor taaislijmziekte te maken.

 

Over 1,5 week zouden we normaal gesproken met 150 schaatsers aan de start van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee staan. Voor ons allen hét hoogtepunt van het jaar. Dat het nu opnieuw geen doorgang kan vinden hoeven we jullie niet uit te leggen, maar dat betekent niet dat wij deze dag zomaar aan ons voorbij laten gaan!

 

Daarom organiseren we op vrijdag 28 januari a.s. opnieuw een Alternatieve Skate4AIR D-Day en goed nieuws: de inschrijving is vanaf nu geopend! Vorig jaar hebben we in één dag maar liefst €66.891,- euro opgehaald voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Beweeg jij dit jaar (weer) met ons mee?

 

Wat is de Alternatieve Skate4AIR D-Day?

We dagen je uit om op vrijdag 28 januari in beweging te komen en samen met onze ambassadeur Jochem Uytdehaage zoveel mogelijk kilometers te maken. Elke kilometer die gemaakt wordt, levert €1,- op voor onderzoek tegen taaislijmziekte!

  • Tussen 07:00 en 21:00 uur ga jij zoveel mogelijk kilometers maken op één of meerdere momenten dat het jou uitkomt
  • Inschrijven is kosteloos en kan individueel of als team
  • Bewegen in je eigen omgeving met een activiteit naar keuze (wandelen, fietsen, schaatsen, etc.)
  • Je hoeft geen geld op te halen, dat doe je al door kilometers te maken, maar het mag natuurlijk wel!

Ga naar meer informatie over de Alternatieve D-Day