Ingehaald door de realiteit

08-12-2021 | 08:00

Het Skate4AIR bestuur heeft in overleg met de organisatie helaas moeten besluiten om dit jaar ook niet naar Oostenrijk te gaan. We hadden ons voorgenomen om dit jaar weer een geweldige editie neer te zetten met een geslaagde eerste clinic als kick-off, maar helaas zijn we ingehaald door de realiteit: vele besmettingen en volle ziekenhuizen in zowel Nederland als Oostenrijk. Wij vinden het in deze onzekere situatie niet gepast een evenement als Skate4AIR te organiseren en zien geen mogelijkheid om er een Skate4AIR-waardige editie van te maken. Bovendien hebben we het minimale aantal van 50 deelnemers om mee naar Oostenrijk te gaan niet weten te bereiken.

 

Dit alles heeft tot gevolg dat de Skate4AIR Classic 2022 op de Weissensee zal worden uitgesteld tot de winter van 2023. Maar.. Skate4AIR laat het hier niet bij zitten. De noodzaak om geld op te halen voor onderzoek naar genezing van taaislijmziekte is nog altijd zeer groot.

 

Blijf in actie en in beweging tegen taaislijmziekte
Onze volledige focus gaat nu naar het organiseren van Skate4AIR-waardige alternatieven die met 100% zekerheid doorgaan. Acties waarmee we samen met jullie in beweging komen én geld ophalen voor onderzoek naar taaislijmziekte. Met Move4AIR en de Alternatieve D-Day van vorig jaar hebben we laten zien hoe sterk onze community is. We brachten mensen samen met virtuele uitdagingen, waarmee we meer dan 200.000 euro hebben opgehaald. Ook nu blijven we slagen maken om onze droom te realiseren: genezing! We zijn achter de schermen druk bezig met het bedenken en uitwerken van alternatieven. Zet vrijdag 28 januari 2022, de Alternatieve D-day alvast in je agenda.

 

Houd ons in de gaten en we komen snel bij jullie terug!