Update Skate4AIR editie 11

09-11-2021 | 21:52

Het Skate4AIR bestuur heeft in overleg met de organisatie besloten om de Skate4AIR Daylight Challenge 2022 niet te organiseren. Dit betekent dat het evenement in Zweden zal worden uitgesteld tot de winter van 2023. Niet getreurd, we blijven natuurlijk slagen maken! Vanaf nu zullen we ons volledig gaan focussen op de Skate4AIR Classic 2022 in Oostenrijk om hier samen met jullie een groot succes van te maken, want de noodzaak om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte is nog net zo belangrijk.

 

Een Skate4AIR waardig evenement

De belangrijkste overweging voor dit besluit is dat er zoveel onzekerheid heerst in deze huidige corona situatie. Voor ons als organisatie, maar we horen ook de geluiden om ons heen. Gezien de complexiteit (transport, vlucht, etc.) van de organisatie van een evenement in Zweden en het huidige aantal inschrijvingen voor de Daylight Challenge is het voor ons niet mogelijk een Skate4AIR waardig evenement te organiseren. We willen namelijk in alles wat we doen een echt familiegevoel met onze deelnemers creëren, kwaliteit bieden en samen grenzen verleggen.

 

Skate4AIR Classic gaat door!

De komende periode staat voor ons in het teken van het organiseren van een top-editie van de Skate4AIR Classic: dé Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. En daarvoor hebben we natuurlijk voldoende deelnemers nodig. Mocht jij met de gedachte spelen om met ons mee te gaan: schrijf je direct in.

 

Skate4AIR Clinic Jaap Eden IJsbaan

De 1e clinic vindt plaats op zondag 21 november van 11.00 – 16.00 uur op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Daar waar de roots van Skate4AIR liggen. Iedereen is welkom op de clinic, ben jij erbij? Meld je hier aan!

 

We kijken uit naar volgende week zondag!