ATTENTIE: Skate4AIR clinic verplaatst

05-11-2021 | 20:11

Aanstaande zondag staat bij jullie de eerste Skate4AIR clinic van de 11e editie in de agenda.

Het zal de meesten van jullie niet zijn ontgaan dat de eigenaar van de ijsbaan De Vechtsebanen heeft besloten de deuren vanaf zaterdag tot nader order te sluiten uit onvrede over de gedwongen controle op de corona-pas. Of er zondag kan worden geschaatst is nog onzeker en het KNSB Café is gesloten. Er lijkt weinig mogelijk, dus dat betekent dat wij hier geen Skate4AIR waardige clinic kunnen organiseren.

Wij staan als organisatie voor een voldongen feit en zijn erg teleurgesteld. We keken na alle corona-ellende erg uit naar een positief moment met elkaar.

We laten het er natuurlijk niet bij zitten! Kwaliteit is een kernwaarde die wij hoog in het vaandel hebben staan en daarom zijn wij genoodzaakt de clinic te verplaatsen naar een andere datum. Daarom vragen wij jullie zondag 21 november in je agenda te zetten. De locatie, tijdstip, etc. volgen snel.

Als organisatie proberen wij veerkracht te tonen, we hopen dat jullie als deelnemers met ons mee bewegen en zondag de 21e van de partij zijn om je optimaal voor te bereiden op Skate4AIR 2022.

Goed weekend, succes met trainen en tot op het ijs.