Aanpassing programma Alternatieve Elfstedentocht 2021 en Skate4AIR editie 11

24-06-2020 | 11:00

Het is nog te vroeg om met zekerheid te kunnen zeggen of Skate4AIR Classic editie 11 doorgaat. Wel zijn we druk bezig met organiseren, om die kans zo groot mogelijk te maken! Daarom staan we in goed contact met de organisatie van de Alternatieve Elfstedentocht.

 

Vandaag maakte de AEW bekend dat het programma voor 2021 wordt aangepast. De toertochten en wedstrijden worden in het programma van elkaar gescheiden. Dit om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te nemen, op een zo veilig en verantwoord mogelijke manier. De wedstrijden worden in de eerste week georganiseerd en de toertochten in de tweede week. Daarbij wordt rekening gehouden met een maximum aantal deelnemers per toertocht.

 

Wat betekent dit voor Skate4AIR editie 11? De wedstrijden worden nu o.a. georganiseerd op dinsdag 19 januari 2021.

 

Juist de datum die wij op het oog hadden voor Skate4AIR. Daardoor zijn we genoodzaakt ons programma aan te passen. Wij beraden ons nu op de meest geschikte datum. Uiteraard is die nieuwe datum ook afhankelijk van de beschikbaarheid van accommodaties aan het meer.

 

We houden jullie op de hoogte en proberen zo snel mogelijk uitsluitsel te geven over verdere ontwikkelingen en de nieuwe datum

 

https://www.weissensee.nl/programma-2021-bekend-beinvloed-door-de-corona-crisis/