Onthulling Opbrengst Skate4AIR 2020

08-04-2020 | 08:30

Vrijdag 6 maart had de grote dag moeten zijn. De dag van de Skate4AIR reünie! Waar we met alle deelnemers, vrijwillligers en sponsoren bij elkaar zouden komen, om herinneringen te delen én te proosten op de geweldige opbrengst die ze met z'n allen hebben gerealiseerd. Het loopt deze dagen allemaal net even anders, maar de opbrengst willen we toch samen vieren. Daarom zijn wij op een creatieve manier aan de slag gegaan om de opbrengst bekend te maken.

 

Instructies voor de opbrengst

Zoek een comfortabel plekje op en pak iets lekkers te eten of drinken. Klik op de video hieronder en bekijk de video waarin spreekstalmeester Gerben van Driel, Skate4AIR ambassadeur Jochem Uytdehaage en Skaty de opbrengst officieel onthullen. Spannend! Magazine Het Skate4AIR magazine komt eraan. Vandaag of in de komende dagen ligt het op jouw deurmat. Geniet van de mooie herinneringen en bekijk de prachtige beelden en verhalen van de 10e editie van Skate4AIR.

 

De toekomst

De reünie staat nog steeds in de planning, maar we weten nog niet waar, hoe en vooral: wanneer. Intussen zijn we natuurljk volop bezig met de plannen voor komende editie. We blijven je op de hoogte houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent de reünie en de 11e editie van Skate4AIR.

 

Heel veel kijk- en leesplezier. En veel sterkte, liefde en gezondheid gewenst in deze gekke periode.