Skate4AIR Reünie verplaatst

03-03-2020 | 11:20
Beste Skate4AIR deelnemers, vrijwilligers, relaties en iedereen die betrokken is bij Skate4AIR, 
 
Aanstaande vrijdag staat bij velen van jullie de Skate4AIR reünie van de 10e editie op de agenda. Met Skate4AIR willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor iedereen met taaislijmziekte. Voor deze deelnemers en vrijwilligers zetten wij ons allen in, maar het is een kwetsbare groep als het gaat om virussen zoals corona. 
 
Afgelopen dagen hebben wij de berichtgeving van het RIVM omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden. Waar een grote groep mensen bijeenkomt, wordt het risico op besmetting verhoogd en de gevolgen hiervan kunnen voor mensen met taaislijmziekte ernstiger zijn. Dit risico willen we natuurlijk uitsluiten. In samenspraak met de NCFS is daarom besloten om iedereen met taaislijmziekte te adviseren niet naar de reünie te komen. 
 
Zonder deze groep belangrijke mensen, en natuurlijk hun aanhang, is onze Skate4AIR familie echter niet compleet. Daarom hebben we besloten de reünie te verzetten naar een nog nader te bepalen datum. We vinden het ontzettend jammer, maar uitstel is geen afstel! Er wordt een nieuwe datum geprikt om deze waanzinnige editie gezamenlijk af te sluiten en het nieuwe seizoen op te starten! 
 
Bestuur en Organisatie Skate4AIR