10e editie van Skate4AIR van start!

05-07-2019 | 13:00

 

Skate4AIR 2020

Viel het je al op? Het logo bovenaan de nieuwsbrief? Het is ons nieuwe logo voor 10 jaar Skate4AIR! De 10e editie staat voor de deur en daar staan we dit jaar natuurlijk bij stil. Het lijkt nog kort geleden, dat moment in 2010 toen Skate4AIR voor het eerst vorm kreeg op een simpel bierviltje. Het plan van een paar vrienden om onderzoek naar taaislijmziekte te ondersteunen door hun grenzen te verleggen bij de Alternatieve Elfstedentocht. 10 jaar later zijn we uitgegroeid tot een grote familie, waarmee we jaarlijks schaatsen tot het niet meer nodig is! 

 

Schrijf je nu in en ontvang een uniek Skate4AIR sportshirt!

Sluit je dit jaar weer aan bij de familie? Voor deze jubileumeditie verwachten we een grote toeloop van deelnemers. We hebben nu al 44 inschrijvingen. Schrijf je dus snel in om je plekje veilig te stellen. Want met deze hitte verlang jij toch ook naar het koele ijs van de Weissensee of het Runn Meer? Zet de data alvast in je agenda:

19 – 22 januari
Classic: Weissensee, Oostenrijk

5 - 9 februari
Daylight Challenge: Runn Meer, Zweden

Voor de vroege inschrijvers hebben we nog een leuk extraatje. Iedereen die zich vóór 1 september inschrijft, ontvangt een uniek Skate4AIR sportshirt. Dat wil je toch niet missen? Schrijf je hier in. 
 
Informatiepakket
 
Ken jij iemand die geïnteresseerd is in Skate4AIR? Voor die mensen hebben we een informatiepakket gemaakt. In één oogopslag zie je wat Skate4AIR doet, wat we bieden en waarom je die ervaring niet mag missen. Deel de link naar het pakket in jouw omgeving en maak mensen enthousiast. ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ zei oma altijd. En zij had gewoon gelijk! Klik hier voor het informatiepakket 
 
Skate4AIR heroes are made in summer: Doe mee met de zomertraining
 
De zomervakantie staat alweer voor de deur. Om je er fit doorheen te loodsen, organiseren we op zondag 7 juli een droogtraining onder leiding van de immer sympathieke Ron Jalving van Duosport. Naast een gezamenlijke training krijg je allerlei tips en tricks voor een goede training. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij die 10e editie van Skate4AIR. Hoe ziet de dag eruit?
 
10.00u Verzamelen bij Coronel Sports
10.15u Droogtraining o.l.v. Duosport
11.30u Einde training met een kopje koffie
Adres: IJsselmeerstraat 5-B te Huizen

Wie mag er meedoen?
- oud-deelnemers,
- huidige deelnemers,
- geïnteresseerden in Skate4AIR
 
Ben jij erbij? Meld je aan via info@skate4air.nl. Let op: trek van tevoren alvast je sportkleding aan en neem je bidon mee. Tot 7 juli!
 
Skate4AIR Webshop
It's shopping time, want in samenwerking met Hunter Sportswear/Bioracer de Skate4AIR webshop klaar! Heb je een fietsoutfit nodig of wil je alvast inkopen doen voor het aankomende schaatsseizoen? Maak een account aan en neem dan snel een kijkje in onze webshop om jouw Skate4AIR garderobe compleet te maken. Bekijk hier de webshop. 
 
Voor in je agenda: Data clinics
We zijn er vroeg bij dit jaar: de data van de clinics zijn al bekend. Zet ze alvast in je agenda.

Zondag 27 oktober       De Vechtsebanen in Utrecht
Zondag 8 december     Thialf in Heerenveen 
Zondag 12 januari        Flevonice Skate4AIR Classic
Zondag 26 januari        Flevonice Skate4AIR Daylight Challenge
 
See you in september
Dat was het voor deze nieuwsbrief. De volgende ontvang je in september, wanneer het Skate4AIR seizoen officieel weer van start gaat. Houd tot die tijd onze social media in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates.

Geniet van de zomervakantie!

Organisatie Skate4AIR