Nog maar 3 maanden....

23-10-2018 | 11:16

 

Je leest het goed. De teller tot de negende Skate4AIR Classic op de Weissensee is inmiddels onder de 100 dagen geschoten! En hoewel velen het zich tijdens deze zonovergoten herfst nog maar moeilijk voor kunnen stellen, is het toch echt zo: over 2,5 week vindt de eerste schaatsclinic op de Vechtsebanen in Utrecht plaats! Compleet met schaatspak en handschoenen hullen we ons ijskoud in winterse sferen.

 

Clinic Utrecht

We ontvangen je zondag 4 november a.s. om 11:00 uur met koffie of thee en broodjes voor een warm weerzien of een hartelijke kennismaking. Van 11:30 tot 12:45 uur word je bijgepraat over de negende editie van Skate4AIR. Vincent Gulmans, Hoofd Onderzoek en Kwaliteit van zorg bij de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, komt vertellen over waar we dit jaar voor schaatsen. Van 13:00 tot 15:30 uur gaan we samen met Duosport en Team Skate4AIR het ijs op. We sluiten de dag weer gezamenlijk af met een warme hap.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de clinic? Maak het dan nu meteen in orde via onderstaande button!
 
Ook is het mogelijk om de Viking Cruiser te testen. Wil je deze schaatsen passen en proberen? Mail dan uiterlijk donderdag 2 november je schoenmaat naar info@skate4air.nl.
 

Skate4AIR Informatieavond Breda

Op donderdag 25 oktober a.s. organiseert Skate4AIR een informatieavond in samenwerking met Duosport en Optisport Schaatsbaan Breda. Dit om nieuwe deelnemers te enthousiasmeren voor Skate4AIR. 

Begint het weer te kriebelen, of ken je iemand die graag kennis wil maken met Skate4AIR? Voor een tarief van €5,00 maak je kennis met Skate4AIR én onze unieke schaatsevenementen in Oostenrijk en Zweden. Je krijgt handige tips & tricks over schaatsen op natuurijs en natuurlijk is er volop gelegenheid om te schaatsen. Want schaatsen doe je samen: met Skate4AIR! Je bent welkom om 19:30 uur.

 

Skate4AIR Cake

Geen Skate4AIR zonder de overheerlijke cake van Meesterbakker Roodenrijs! Ook dit jaar kunnen we weer smullen van onze beroemde schaatscake. En je kunt hem verkopen! De opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar de genezing van taaislijmziekte. Grote bestellingen kun je tot 31 oktober doorgeven via het bestelformulier. Wij zorgen er dan voor dat de cakes voor je klaarstaan bij de clinic in Utrecht.

 

This Time Next Year

De uitzending waarin het Oostenrijkse schaatsavontuur van Brenda Bisschop wordt uitgezonden is een week later op tv dan eerder gemeld. Stem donderdag 25 oktober a.s. om 20:30 uur af op RTL4 voor een hartverwarmende portie Skate4AIR!

 

Sociale kanalen

Skate4AIR is niet alleen actief op het ijs. Ook online zijn we overal te vinden. Ken jij onze sociale kanalen al? Je kunt ons volgen en natuurlijk zelf delen over je eigen uitdaging voor Skate4AIR op FacebookInstagramLinkedInTwitter en YouTube.
Voor al onze deelnemers hebben we op Facebook ook nog een besloten community ingericht.
Let's get social because sharing is caring! #skate4air #taaislijmziekte