Skate4AIR 2019 van start!

13-09-2018 | 13:24

Aan de langste en heetste zomer sinds mensenheugenis is dan toch een einde gekomen. Met het intreden van de meteorologische herfst kijkt de echte schaatsliefhebber vast reikhalzend uit naar de opening van de ijsbanen. En daarmee naar de eerste clinic van Skate4AIR! Skate4AIR heeft voor je in kaart gebracht welke ijsbanen wanneer openen, zodat je jouw eerste training op de ijsbaan kan inplannen. 

Clinic
Op zondag 4 november a.s. zijn we weer van harte welkom op de Vechtsebanen in Utrecht. Noteer deze datum (van 11.00 tot 16.30 uur) dus alvast in je agenda. Voor het aanscherpen van je techniek op het ijs kunnen we deze negende editie weer bouwen op de instructeurs van Duosport. Als vanouds zorgen we met z'n allen voor de goede sfeer waar Skate4AIR om bekend staat.
 
Kalender
In aanloop naar de eerste clinic organiseert Skate4AIR op enkele ijsbanen in het land speciale schaatsavonden, voorzien van koek en zopie. Dus stof je zwart-gele outfit maar vast af, kweek trek in snert, en zorg dat je schaatsen op scherp staan. Meer informatie over locaties en tijden volgt. 
 
Inschrijven
De aanmeldingen druppelen gestaag binnen. Er hebben zich zelfs al vier deelnemers met taaislijmziekte ingeschreven! Gelukkig hebben we plek voor nog veel meer schaatsliefhebbers. Wacht niet langer en maak je inschrijving vandaag nog in orde om verzekerd te zijn van een startbewijs voor je eigen grensverleggende uitdaging. Ga je voor de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk, met een hotel pal aan de Weissensee? Of wordt het Zweden, met je neus aan het Runn meer? 
 
Bovendien krijgen de eerste tien nieuwe inschrijvingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief een exemplaar van het nieuwe Skate4AIR Magazine cadeau! Waar wacht je nog op?!
 
Skate4AIR Magazine
Met gepaste trots presenteren we de tweede editie van het Skate4AIR Magazine. Onze eigen schaatsglossy staat weer bol van de prachtige foto's, indrukwekkende verhalen en interessante wetenswaardigheden. Voor slechts € 15 (inclusief verzendkosten) heb je het magazine in huis. Bestel hier het magazine.  
 
Organisatie Skate4AIR