Inschrijving geopend!

18-07-2018 | 17:44

Het is zover! Eindelijk zijn de data van de negende editie van Skate4AIR bekend!

Op dinsdag 22 januari 2019 vindt de Skate4AIR Classic in Oostenrijk plaats en op zaterdag 9 februari 2019 wordt de Daylight Challenge in Zweden verreden.

 

Pal aan de Weißensee
Inderdaad, je leest het goed. De Alternatieve Elfstedentocht valt voor ons komend jaar op een dinsdag. En niet zonder reden: het is ons gelukt om twee hotels te reserveren die pal aan de Weißensee liggen. We komen hiermee tegemoet aan een breedgedragen wens van veel schaatsliefhebbers. Ook als organisatie zien we een hoop voordelen aan deze verblijfslocatie. Hoe dichter we met onze neus op de actie zitten, hoe meer sfeer we kunnen opsnuiven. En hoe beter we jou als deelnemer kunnen ontzorgen!

Veldinspectie
Onze twee eventmanagers Johanna en Daniëlle zijn inmiddels ter plekke geweest en hebben alles aan een grondige inspectie onderworpen. IJsmeester Norbert Jank - haast onherkenbaar in zijn korte broek - leende voor de gelegenheid Johanna zijn schepnet uit om de dikte van het ijs te peilen. Ze riep nog: "Het ken net!" maar het resulteerde alsnog in een nat pak voor Daniëlle. Toch hebben we er het volste vertrouwen in dat de vorst op tijd intreedt en we in januari op een dichtgevroren meer staan. 

Inschrijving
De inschrijving voor beide evenemeten is vanaf nu dan ook officieel geopend! Waar wacht je nog op? Ga snel naar de website en laat het grote avontuur beginnen.

Opbrengst Telegraaf Skate Arnhem 
Op zondag 8 juli jl. vond, ter afsluiting van het WK Inline-skaten, de Telegraaf Skate plaats. Ruim 150 enthousiaste deelnemers zoefden over het verzengende Arnhemse asfalt om te snuffelen aan wat de wereldtop even daarvoor had laten zien. Marathonschaatsers Twan, Erik en Gijs van Team Skate4AIR voerden de troepen aan en uiteraard was onze ambassadeur Jochem eveneens van de partij. Elk afgelegd rondje leverde behalve de nodige zweetdruppels ook nog eens één euro voor Skate4AIR op. Dat resulteerde in de lieve som van €1.507,00. Een fijn startkapitaal voor de negende editie waar we erg blij mee zijn. Dank aan iedereen die zijn beste skeelerbeen heeft voorgezet!
 

We wensen je een zonovergoten zomer toe. Goed smeren, voldoende drinken, lekker uitrusten. En wellicht alvast wat fantaseren over je plannen van na de zomer...

 

Tot snel!

 

Organisatie Skate4AIR