Sing4AIR: De Gouden keeltjes van het Westland

07-02-2018 | 22:05

Wat vorig jaar begon als een uit de hand gelopen grap, kreeg dit jaar een succesvol vervolg. Team Westland organiseerde op zaterdag 27 januari voor de tweede keer het muzikale evenement Sing4AIR. Met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar de genezing van CF.

Judith Barendse, een van de organisatoren, vertelt: “De lokale volkszanger Koos Janssen trad in elf uur tijd op elf verschillende locaties in het Westland op. Onder andere in het schaatsmuseum in De Lier, de Jumbo in Poeldijk, en in tal van kroegen schalde Koos’ stemgeluid door de boxen.”Voorafgaand aan elk optreden gaven de dames van dansgroep Gym Fitness uit Poeldijk een spetterend dansoptreden, als opwarmertje voor het publiek. Tijdens het optreden van Koos gingen de dames rond met collectebussen en verkochten ze lootjes.

Zanger Koos werd rondgereden in een knalgele Eend, gesponsord door Eenden Tours Westland. De met de zanger meereizende kroegtijgers konden gebruik maken van een heuse touringcar, beschikbaar gesteld door de Westlandse Atletiekvereniging Olympus ’70.

“De opbrengst van deze uitermate geslaagde dag ligt rond de 5000 euro!” besluit Judith trots.
Neem voor een sfeervolle terugblik ook zeker een kijkje op de Facebookpagina van Skate4AIR Westland: https://www.facebook.com/skate4airwestland/

Spontane ideeën zijn vaak de beste. Als organisatie van Skate4AIR kunnen we alleen maar ontzettend blij zijn met fantastische initiatieven als deze. We hopen dan ook van ganser harte dat er volgend jaar een derde editie van Sing4AIR wordt georganiseerd. En dat het andere mensen aanmoedigt en inspireert tot…