Thuisfront joelt mee!

31-01-2018 | 07:19
We weten het uit ervaring, het thuisfront van onze Skate4AIR deelnemers is zeer betrokken bij de schaatstocht. Op de vroege ochtend voor de start bij de Weissensee, voelen ook zij die knoop in de buik van spanning. Dit jaar hebben we het nog makkelijker voor je gemaakt om jouw favoriete deelnemer aan te moedigen. Simpel, via je eigen social media account met #Skate4AIR. Dankzij Snipperwall.
 
Van Live pagina naar Snipperwall
Voorheen hielden we altijd zelf een live pagina bij op onze website. Dankzij Snipperwall kunnen wij dat dit jaar nog beter en grootser aanpakken. Zij hebben ons een uitgebreid account gesponsord waarmee wij alle social media bij kunnen houden en de betrokkenheid kunnen vergroten bij de mooie dingen die we doen bij Skate4AIR! 
 
 
Updates en herinnering
Voor de thuisblijvers is de live pagina onmisbaar om op de hoogte te blijven en voor onze deelnemers is het straks een fantastisch document om hun mooie uitdaging nog een keer te beleven.
 
Succes wensen
Wil je jouw favoriete schaatser nog vóór de start succes wensen? Vanaf je werk met collega’s, op de ijsbaan met de schaatsmaten of thuis op de bank met de rest van het gezin? Wacht niet tot D-Day, maar pak nu alvast je mobiele telefoon erbij. Zet ‘m in de selfie-modus of vraag de buurvrouw een kort filmpje te maken. Niet zo'n filmer? Dan kan een berichtje natuurlijk ook!
 
 
 
Social Media
Stuur jouw boodschap, warmte, liefde en een zoen naar jouw favoriete schaatser via social media. Dit kan via je eigen Twitter- en/of Instagram account en via een bericht op de Facebook pagina van Skate4AIR. En vergeet daarbij niet de noodzakelijke hashtag te vermelden #Skate4AIR. Dan zorgen wij ervoor dat het ook zichtbaar is voor alle deelnemers nog voor de start. Doen dus!