NIEUW: Skate4AIR Magazine

01-01-2018 | 20:49

Het was maandenlang een stiekem project, slechts een handjevol mensen wist van "het magazine", anderen kenden het alleen als "geheime missie" waar ze wellicht later wel iets over zouden horen. Op 10 december jl. is de eerste editie van het nieuwe Skate4AIR magazine gelanceerd: "Terugkijken op 2017 | Vooruitkijken op 2018.

Het vernieuwde Skate4AIR magazine is een initiatief van fotograaf Vincent Riemersma die sinds de afgelopen editie verbonden is aan Skate4AIR. Zijn wens was om een mooie herinnering te creëren voor onze deelnemers. Daaruit is dit magazine ontstaan.

Herinnering én fondsenwerving

Het magazine is een prachtig document voor onze deelnemers én een handige tool waarmee onze deelnemers exact kunnen laten zien waarvoor en hoe zij zich inzetten voor Skate4AIR. Vincent op Facebook: "Mooie ideeën, soms moet je ze gewoon doen. Dus na lang ploeteren is hij daar dan eindelijk! Skate4AIR op zijn mooist! En de eerste oplage is al op, maar gelukkig komt er snel een nieuwe levering!!"

Team effort

Vincent deed dit niet alleen, er zijn nog meer mensen die hun tijd en talent geïnvesteerd hebben om tot deze bijzondere eerste editie te komen. Bram Smallenbroek is samen met Vincent, verantwoordelijk geweest voor de vormgeving. Johan Boef en Natasha Smit schreven de teksten. Het drukwerk is verzorgd door Editoo. Mooi om te zien wat er gebeurd als mensen vanuit hun eigen talent gaan samenwerken. Dank jullie wel!

Tweede druk

De allereerste druk van het magazine was maar een zéér beperkte oplage en deze was binnen no time weg. We gaan binnenkort een tweede druk laten maken op inschrijving. Wil je zelf ook heel graag een exemplaar in je bezit hebben? Stuur dan een mailtje aan media@skate4AIR.nl en vermeld daarin hoeveel exemplaren je graag zou ontvangen. De speciale eerste editie van dit magazine kost €10,-.