Stagiair(e) dreamteam gezocht!

31-08-2017 | 12:50

 

Skate4AIR organiseert elk jaar twee schaatsevenementen in Oostenrijk (Skate4AIR Classic) en in Zweden (Skate4AIR Daylight Challenge) met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte).

 

Voor de komende editie zijn we op zoek naar 2 stagiairs met superkrachten die ons komen versterken. Kom jij in ons Stage Dreamteam? Ons gewenste dreamteam bestaat uit:

  1. Organisatietalent met spierballen
  2. Communicatietalent met creatieve geest

 

Wat ga je doen?

Vanaf september 2017 gaan we ons voorbereiden op onze schaatsevenementen waarmee we geld inzamelen voor meer onderzoek naar Cystic Fibrosis. Ter voorbereiding op de Skate4AIR Classic 2018 en de Daylight Challenge 2018 organiseren we verschillende kleine evenementen en clinics.

  1. Organisatietalent

Als organisatietalent word je onderdeel van het kleine organisatieteam en ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van deze evenementen. Daarnaast krijg je te maken met diverse werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van evenementen, zoals het beantwoorden van vragen van deelnemers, website beheren, logistieke zaken, promotie en de productie van het evenement. Tevens ondersteun je de acties die in het land worden georganiseerd ten behoeve van Skate4AIR. Daarnaast zal je ervaring opdoen op het gebied van communicatie.

  1. Communicatietalent

Als communicatietalent help je mee met het opzetten en het uitvoeren van social media activiteiten, maak je aansprekende visuals en ben je altijd op zoek naar nieuwe toffe content. Je schrijft pakkende website teksten en stelt de nieuwsbrieven op. Verder schrijf je persberichten voor diverse Skate4AIR acties en evenementen én bied ondersteuning bij marketing(communicatie) campagnes. 

 

Wie ben je?

De organisatie van Skate4AIR bestaat uit een klein team, waardoor je als stagiair(e) het reilen en zeilen van de hele organisatie van dichtbij meemaakt.

  1. Organisatietalent

Jij bent een echte doener die gestructureerd kan werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Affiniteit met sport is een pré. Zelfstandigheid en oplossend vermogen is echt een must. We zien graag een enthousiaste en sportieve duizendpoot die ons team gaat versterken. Bij voorkeur 2e/3e jaars student (HBO/WO denkniveau).

  1. Communicatietalent

Jij beschikt over een foutloze beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift, handig met photoshop, je hebt online en social media ervaring, je bent creatief en je kunt goed schrijven. Affiniteit met sport is een pré. Zelfstandigheid en oplossend vermogen is echt een must. We zien graag een enthousiaste en sportieve duizendpoot die ons team gaat versterken. HBO niveau.

 

Overige informatie

Je bent 2- 4 dagen op ons kantoor in Ouderkerk a/d Amstel aanwezig. Mocht je het redden met je studieplanning dan kun je ook mee naar één van onze hoofdevenementen in Oostenrijk en Zweden.

 

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@skate4air.nl. Ook voor vragen kan je hier terecht.