Skaty Knuffel Weken

 Bestel hier Skaty

Wil je meer weten over de Skate4AIR actie? Lees hieronder verder.

 

Skaty

Skaty is de knuffel pinguïn van Skate4AIR. Skate4AIR organiseert jaarlijks sportieve uitdagingen om mensen met taaislijmziekte een normaal leven te geven. Doordat de schaatsevenementen van Skate4AIR dit jaar niet door kunnen gaan, heeft Skaty tijd over om knuffels uit te delen met een persoonlijke boodschap. Daarom heeft Skate4AIR de Skaty Knuffel Weken van 6 t/m 16 december georganiseerd

 

Skaty actie wegens succes verlengd! 

In de Skaty Knuffel Weken zijn vele Skaty's besteld om een knuffel met persoonlijke boodschap af te leveren tijdens de kerstvakantie. Vanwege het succes wordt de actie verlengd t/m zondag 17 januari. Wil jij ook iemand blij maken met een knuffel in deze tijd? Doe dan mee aan deze actie!

 

Skaty brengt warmte in donkere dagen

Met de Skaty Knuffel Weken kan jij Skaty geven aan jouw dierbare(n). Want een knuffel van jouw dierbare is natuurlijk onvervangbaar. Wij hopen dat deze zachte (en toch stoere) Skaty een beetje in de buurt komt. Want met Skaty geef jij de knuffel die je zelf niet kan geven. Zo willen we met deze actie warmte en liefde brengen gedurende deze tijd waarim we elkaar niet of minder kunnen zien, laat staan aanraken en knuffelen. Hopelijk tovert Skaty een lach op het gezicht van jouw dierbare. 

  

Opbrengst Skaty Actie

Doordat je deze Skaty geeft, maak je niet alleen iemand blij, maar lever jij ook een bijdrage aan Skate4AIR. Want van deze Skaty gaat maar liefst €6,- naar onderzoek tegen taaislijmziekte. En dat is juist in deze tijd hard nodig! Wil je meer lezen over het doel van Skate4AIR in 2021? Lees hier meer.

 

Kosten 

Het versturen van een Skaty kost €16,95. Dit is inclusief een persoonlijke brief, verpakking (doos), handling- en verzendkosten. En van de dit bedrag gaat dus €6,- naar onderzoek tegen taaislijmziekte.

 

Verzending Skaty pakket

Je kan Skaty bestellen van t/m zondag 17 januari via de webshop. De week daarop wordt jouw pakket verstuurd, zodat Skaty op de deurmat ligt bij jouw dierbare. 

 

Ben je enthousiast geworden over deze knuffel actie?

Wil jij iemand blij maken én mensen met taaislijmziekte steunen? Stuur dan een Skaty met een persoonlijke boodschap via onze webshop.

 

Ken jij nog iemand die een Skaty wil geven? Deel de link, www.skatyknuffelweken.nl en help Skate4AIR om zoveel mogelijk mensen een lach op het gezicht te geven en geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. 

 

Webshop Skaty