Alternatieve Skate4AIR D-Day

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 45.000 (149%)
Wij hebben samen al 387.204 km afgelegd

Alternatieve Skate4AIR D-Day 2021

Op vrijdag 22 januari a.s. organiseerden wij de Alternatieve Skate4AIR D-Day! Om 07.00 uur klonk het startschot en gingen samen met de ambassadeur Jochem Uytdehaage bijna 500 deelnemers van start om in beweging te komen tegen taaislijmziekte. Gedurende de dag hebben we nog 230 deelnemers weten te motiveren om kilometers te maken voor Skate4AIR. Met 730 deelnemers is ruim 25.000 kilometer afgelegd en is er een waanzinnig bedrag aan donaties opgehaald. Een bijzondere prestatie om ontzettend trots op te zijn!

 

Elke kilometer was geld waard en iedereen kon meedoen!

Elke kilometer telde, want 1km was goed voor €1. Het enige wat een deelnemer deed is zoveel mogelijk bewegen. Iedereen kon meedoen, vrienden, families en collega's maakten tussen 07.00 en 19.00 uur in hun eigen omgeving zoveel mogelijk kilometers. Op hun vrije vrijdag of tussen het thuiswerken door. Bewegen is natuurlijk goed voor iedereen, niet alleen voor mensen met taaislijmziekte!

 

Wat was de Alternatieve D-Day?

  • AlleenSamen sporten voor een fantastisch doel
  • Tussen 07.00 en 19.00 uur zoveel mogelijk kilometers maken
  • Bewegen in je eigen omgeving in een activiteit naar keuze; wandelen, fietsen, schaatsen, etc.
  • Je inzetten voor onderzoek naar taaislijmziekte elke kilometer levert €1 op voor onderzoek tegen taaislijmziekte.*  

Stap 1 Schrijf je in 

Schrijf je in voor Skate4AIR en vul je actiepagina met jouw motivatie en mooie actie foto's. Door je in te schrijven maak je een actiepagina aan en ontvang je een automatische bevestiging. Schrijf je hier in!

 

Stap 2 De prestatietracker

Zodra je een eigen Skate4AIR actiepagina hebt aangemaakt, log je in door op het icoontje te klikken:

 

 

Na het inloggen kom je in het dashboard van jouw actiepagina en vind je het tabblad "prestaties". 

 

 

Stel hier je prestatiedoel (aantal kilometers) in voor D-Day. Voeg handmatig een prestatie toe óf koppel je Strava-account om automatisch je Strava activiteiten te synchroniseren met je actiepagina. In stap 3 leggen we je uit hoe je de koppeling met Strava maakt.

Handmatige prestaties kan je gebruiken als je geen gebruikt wilt maken van Strava of bijvoorbeeld een sporthorloge of je telefoon gebruikt om je afstanden bij te houden. Nadat je hebt bewogen vul je je kilometers handmatig in. Je geeft aan welke activiteit je hebt uitgevoerd, je geeft de prestatie een naam en indien gewenst een omschrijving.

Stap 3 De Strava App

Ga naar de app store op je telefoon en zoek naar Strava. Bovenaan de lijst verschijnt de 'Strava GPS Running en Cycling' app met een oranje icoontje. Download en open de app op je telefoon, wanneer de download voltooid is.

Je maakt een gratis account aan via de app of via https://www.strava.com/. Je kan je op drie manieren registreren:

  • via Facebook,
  • met Google
  • of je e-mailadres

Maak een wachtwoord aan en je bent klaar om Strava te gebruiken. Het maakt niet uit of je je profiel op privé of openbaar zet. Je activiteiten worden sowieso geregistreerd voor de Alternatieve Skate4AIR D-day.

Houd jij je resultaten bij met bijvoorbeeld bijv. Garmin of Fitbit? Koppel die app dan met Strava. Hoe je met Strava synchroniseert, lees je hier

Let op: je hebt geen betaald account nodig voor Strava. Je kan kiezen voor een gratis lidmaatschap. Strava biedt je eerst de betaal variant aan, die je dus kan overslaan.  

Om je progressie bij te houden koppel je je Strava account aan de Skate4AIR pagina door op de oranje knop te klikken.

Let op!

- Je moet sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zetten zodat ze op je actiepagina zichtbaar worden.
- Wil je dat een door Strava geregeristreerde rit niet op je pagina komt, dan dien je die in Strava op privé te zetten.
- Het kan tot 10 minuten duren voor je activiteiten op je pagina zichtbaar wordt

Koppel je Strava pas op donderdagavond, want alle prestaties worden vanaf het moment van koppeling meegenomen. En alleen de kilometers die op 22 januari worden gemaakt tussen 07.00 en 19.00 tellen mee. 

 

Stap 4 Ready Set... Move!

Zorg dat je bij elke activiteit op vrijdag 22 januari jouw kilometers registeert. In de Strava app klik je op opnemen. Selecteer jouw sport door op het icoontje in het midden te drukken en druk op start. Of zet jouw sporthorloge aan, als je deze hebt gekoppeld aan Strava.

Ben je een keer vergeten om Strava aan te zetten? Geen nood, je kan jouw activiteiten handmatig toevoegen. Wij vertrouwen erop dat je eerlijk je activiteiten invoert. 

Mocht je er niet uitkomen met Strava of het handmatig invoeren, neem dan gerust contact op met de Skate4AIR organisatie via info@skate4air.nl.

 

Stap 5 Deel & Doneer

Met je deelname aan Skate4AIR haal je per kilometer €1 op voor onderzoek naar taaislijmziekte. Maak je actiepagina persoonlijk door foto's, video's en je motivatie voor deelname toe te voegen. Deel je actiepagina met jouw achterban en laat ze weten dat jij met dit fantastische initiatief meedoet. Indien je toch geld op wilt halen hebben we een tip: 

Tikkie

Makkelijk hè? Snel iets betalen met Tikkie? Dat geldt ook voor sponsorgeld innen! Heb jij een potentiële donateur enthousiast gemaakt? Maak het ze gemakkelijk en stuur een Tikkie! De link verkrijg je via  de tikkie button aan de rechterkant van jouw actiepagina. 

 

Succes met de Skate4AIR D-Day. SamenAlleen bewegen tot het niet meer nodig is!

 

Doe mee! 

Bekijk alle
€ 397,10 07-09-2021 | 17:27
€ 10 21-04-2021 | 16:42
€ 100 21-02-2021 | 11:03
€ 100 20-02-2021 | 08:29 Aan: want het is zo hard nodig in deze Corona tijd!
€ 25 16-02-2021 | 08:00 Aan: Rennen, rennen en nog eens rennen.
Bekijk alle

Houd je kilometers morgen bij tijdens D-Day!

20-01-2021 | 16:00 Morgen is het zover en staan we met ruim 300 deelnemers (wauw!) aan de start van de Alternatieve Skate4AIR D-Day 2021!   Kilometers bijhouden!  Elke kilometer is = €1 waard en daarom is het belangrijk dat jij jouw kilometers bijhoudt. Anders telllen jouw kilometers natuurlijk niet mee.  Hoe doe je dat? Allereerst log je in op jouw Skate4AIR pagina (met email en wachtwoord dat je hebt gebruikt bij je inschrijving).  Het bijhouden van de kilometers (jouw prestatie) kan op 2 manieren: via Strava: door de koppeling met Strava te maken door jouw prestaties na afloop handmatig in te voeren Uitleg nodig? We hebben hiervoor een stappenplan (Stap 2 en 3). Hier vind je de link!   Je kan ook bijgaande video bekijken.  Zorg dat je dit vandaag of uiterlijk morgenochtend voordat je start hebt geregeld. Indien je handmatig de kilometers bijhoudt, vul dan jouw activiteit voor 19.00 uur in!  Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons bereiken via info@skate4air.nl of via 06-16498150.  We wensen je heel veel succes en volg ons live via live.skate4air.nl   Video uitleg
Lees meer