Word partner van Skate4AIR!

 

Help onze droom te realiseren...

Skate4AIR durft te dromen en gaat voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Wij willen dat al het geld dat onze deelnemers bij elkaar schaatsen, volledig ten goede komt aan onderzoek naar taaislijmziekte. Dit betekent dat wij voor de organisatie van onze evenementen steunen op samenwerking met partners. Samen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor onderzoek. Onze intentie met het aangaan van een partnership is een langdurige en intensieve samenwerking waarin wij over en weer veel voor elkaar kunnen betekenen.

 

....en wij brengen jouw organisatie in beweging!

Vitalere medewerkers, betere prestaties en een hecht teamgevoel! Klinkt als muziek in de oren? Ons Move4AIR concept maakt het mogelijk voor jouw organisatie.

Onze partner Mechan Groep beet het spits af. Samen hebben we een challenge georganiseerd die hun medewerkers motiveert om dagelijks te bewegen én ze met elkaar te verbinden. Elke kilometer die ze aflegden was €1,- waard voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Bekijk de Mechan Groep Trekker Challenge via onderstaande button. 

Mechan Groep Trekker Challenge Move4AIR

 

Ben je enthousiast en wil je hier meer over weten? Neem contact op met bestuurslid Thijs Cloosterman Hij is te bereiken per e-mail: thijscloosterman@live.nl

Partners 

 

 

Mechan Groep

Mechan groep is een trotse partner van Skate4AIR. 

 

   

Workrate

Workrate, een internationaal beveiligingsbedrijf, is een nieuwe trotse partner van Skate4AIR. 

 

   

Brownline

Brownline ondersteunt Skate4AIR met een donatie zodat Skate4AIR haar evenementen voor fondsenwerving voor onderzoek naar taaislijmziekte kan organiseren.

 

 

Leefhuys

Leefhuys ondersteunt Skate4AIR met een donatie zodat Skate4AIR haar evenementen voor fondsenwerving voor onderzoek naar taaislijmziekte kan organiseren. 

 

Duosport 

 

Duosport

Duosport ondersteunt Skate4AIR deelnemers tijdens de schaatsclinics, op de Weissensee in Oostenrijk en in Zweden met schaatsinstructeurs.

 

  Bioracer Speedwear

Bioracer Speedwear levert de herkenbare geel-zwarte schaatsoutfit en andere Skate4AIR kleding.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor editoo logo

 

Editoo

Editoo verzorgt het drukwerk voor Skate4AIR.

 

 

  Dito

Dito slijpgereedschappen sponsort Skate4AIR.

 logo   Grondwerk

Grondwerk biedt Skate4AIR kantoorruimte.

 

   

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer verzorgt voor Skate4AIR de evenementen verzekering. 

   

NCFS

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting is de autoriteit in Nederland op het gebied van CF. De stichting ondersteunt Skate4AIR in haar strijd tegen taaislijmziekte.

 

    Albert Heijn Blaricum

Albert Heijn Blaricum levert de producten voor Koek & Zopie tijdens de Skate4AIR tochten in Oostenrijk en Zweden. Verder zijn ze al jaren onze steun en toeverlaat voor diverse logistieke zaken.  

 

  Schaatsen Luleå

Bram Smallenbroek van Schaatsen Luleå is onze compagnon in Zweden. Ook organiseert hij de Grand Prix op de Botnische Golf.

 

 

  SOS design

SOS design verzorgt de visuele branding voor Skate4AIR.

 

  Viking

Viking biedt een unieke schaatsdeal aan de deelnemers van Skate4AIR en biedt een magazijnopslag aan voor alle materialen.

 

  Hertz

Hertz Car Rental sponsort auto's t.b.v. transport van de materialen naar de clinics in Nederland en de evenementen in Oostenrijk en Zweden.

 

    Stichting de Blarickhof

Stichting De Blarickhof heeft Skate4AIR een subsidie verleend.