COVID-19 Classic

Informatie deelname Skate4AIR en COVID-19

Voordat je je inschrijft voor de 11e editie van Skate4AIR willen wij benadrukken dat we bij de organisatie rekening moeten houden met de geldende maatregelen in het kader van het COVID-19 virus. We doelen hiermee op bijzondere bepalingen, voorwaarden en maatregelen die van van kracht (kunnen) zijn om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dit zie je terug in de Algemene Voorwaarden, de AEW inschrijfvoorwaarden en het Deelnemersreglement van Skate4AIR (zie bullets hieronder). We vragen je deze bepalingen en maatregelen zorgvuldig door te lezen, voordat je je definitief inschrijft voor Skate4AIR en akkoord gaat met het Deelnemersreglement.

Omdat Skate4AIR een stichting is zonder winstoogmerk, maar we wel onze kosten (en zorgplicht) hebben bij het organiseren van de Skate4AIR Classic 2022, hebben wij de inschrijfvoorwaarden aangepast aan een tijd waarin we met COVID-19 leven. Wij vinden het belangrijk dat je je hiervan bewust bent bij inschrijving. Uiteraard draag je bij inschrijving een risico tot maximaal je reeds betaalde inschrijfgeld. In het Deelnemersreglement kun je alle details en voorwaarden nalezen.

Wij zijn ons bewust van de onzekerheden die er op dit moment nog zijn. Het is niet te voorspellen welke beperkende maatregelen nog van toepassing zijn in januari 2022. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking en hopen dat wij een bijzondere 11e editie van Skate4AIR kunnen organiseren. 

 

Coronatoegangsbewijs

Elke deelnemer aan de Skate4AIR clinics en de Classic dient in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag (van minder dan 24 uur voor het evenement), een vaccinatiebewijs van volledige vaccinatie of een bewijs van herstel van corona minder dan 6 maanden geleden. Voor deelname aan de SkateAIR Classic en toegang tot de clinics is dus het volgende nodig:

  • Een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of een printexemplaar via de website CoronaCheck.nl
  • Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).

Meer informatie over 'Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck' vind je op de website van de Rijksoverheid.

We houden op alle mogelijke manieren rekening met de overheidsadviezen die er nu en op het moment van het plaatsvinden van de clinics en de Classic gelden zowel in Nederland als in Oostenrijk.

 

Skate4AIR Classic