Wij verleggen grenzen!

Skate4AIR verlegt grenzen! Op het ijs én daarbuiten. Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden. 

Sinds 2010 organiseren we uitdagende schaatstochten. Ieder jaar reizen we met onze Skate4AIR-familie af naar Oostenrijk voor de Skate4AIR Classic: het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. En gaan we naar Zweden voor de Skate4AIR Daylight Challenge: een uitdagende schaatschallenge van zonsopgang tot zonsondergang om zoveel mogelijk kilometers te maken in het Zweedse Luleå. 

Op het moment ligt de focus op de schaatsevenementen van Skate4AIR, maar daarnaast hebben we ook andere initiatieven waaronder Move4AIR, Actie4AIR en een Alternatieve D-Day. Komende editie gaan we met deze initatieven ook weer van ons laten horen. 

Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Totdat het nodig is!

Lees meer Lees minder
van totaal € 250.000 (75%)
Bekijk alle
Bekijk nu de aftermovie van de Skate4AIR Classic 2023 ! Op dinsdag 24 januari 2023 zouden bijna 100 deelnemers de 11e editie van de Skate4AIR Classic schaatsen. De sneeuw gooide roet in het eten en het werd de Skate4AIR Classic Snow Edition 2023. Skate4AIR zou Skate4AIR niet zijn, als we er geen positieve draai aan zouden hebben gegeven. Binnen een mum van tijd is er een alternatief programma opgetuigd met o.a. langlaufen, moonbiking, sneeuwschoenwandelen en sleeën. Met een lach en een traan hebben we genoten van deze editie. En de teller loopt nog steeds. Er kan tot eind februari worden gedoneerd.   Skate4AIR Classic 2023 afgelast Wegens hevige sneeuwval is de Skate4AIR Classic 2023 op dinsdag 24 januari niet door gegaan! Het was enorm zuur voor alle deelnemers die er zo hard voor hebben getraind. Er viel al dagen te veel sneeuw op het ijs, waardoor het toenemende gewicht ervoor zorgde dat er water omhoog kwam en op het ijs kwam te staan. Met als gevolg dat de veiligheid tijdens de tocht niet kon worden gegarandeerd. We hebben wel er een postitieve draai aan weten te geven en als organisatie een alternatief programma in elkaar gezet: de Skate4AIR Classic Snow Edition met langlaufen, sneeuwschoen wandelen, moonbiking en sleeën. Kijk hier voor een impressie van de dag die onze deelnemers met een lach en een traan hebben beleefd.      Onze evenementen Skate4AIR Classic: op dinsdag 24 januari 2023 stond de tocht op de planning. Klik voor meer informatie op onderstaande button.  Classic 2023 De Skate4AIR Daylight Challenge 2023 wordt doorgeschoven naar 2024. Lees meer over dit besluit. Nieuwsbericht    Wij verleggen grenzen! Skate4AIR verlegt grenzen! Op het ijs én daarbuiten. Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden.  Sinds 2010 organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Ieder jaar reizen we met onze Skate4AIR-familie af naar Oostenrijk voor de Skate4AIR Classic: het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. En vliegen we naar Zweden voor de Skate4AIR Daylight Challenge: een uitdagende schaatschallenge van zonsopgang tot zonsondergang om zoveel mogelijk kilometers te maken in het Zweedse Luleå. 
Bekijk alle

Golf4AIR was een groot succes!

09-06-2022 | 11:27 Woensdag 25 mei 2022 was de eerste editie van Golf4AIR. Een nieuw sportief evenement, georganiseerd in samenwerking met EuroCollege University of Applied Sciences op de exclusieve en prestigieuze golfbaan The International Golf Club. In totaal ontvingen we 64 gasten die meededen met het golftoernooi, de golfclinic of later aansloten bij het avondprogramma. Onze ambassadeur Jochem Uytdehaage was van de partij, CF’er Marloes vertelde hoe het is om te leven met taaislijmziekte, Spoken Word Artist Amara van der Elst gaf een geweldig optreden en tijdens de Energy Experience werden grenzen verlegd en gingen de voetjes van de vloer! Dit natuurlijk allemaal om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Er is maar liefst €𝟰𝟭.𝟰𝟳𝟱 opgehaald, een geweldig bedrag! We willen iedereen ontzettend bedanken, dankzij jullie zijn we weer een stap dichterbij genezing! In het bijzonder de Charity Event Projectgroep 2022 van Eurocollege Hogeschool voor het mogelijk maken van deze dag: Tes van Hardeveld, Rob Dankers, Ramon Verkleij en Fabienne van den Broek.
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

01-02-2023 | 00:22 Aan: Met de IJshoorntjes naar Oostenrijk