Skate4AIR 2023

Onze volledige focus gaat nu naar het organiseren van de volgende edities: Skate4AIR Classic 2023 en Skate4AIR Daylight Challenge 2023 waarmee we samen met jullie in beweging komen én geld ophalen voor onderzoek naar taaislijmziekte. 

De datum voor de Skate4AIR Classic is bekend: op dinsdag 24 januari 2023 wordt de tocht verreden. Het verblijf is van zondag 22 januari tot woensdag 25 januari 2023. 

Meer informatie over de Daylight Challenge 2023 volgt. De inschrijving voor beide evenementen gaat begin september van start. 

We gaan voor genezing!

We blijven slagen maken om onze droom te realiseren: genezing! En dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek en inzet nodig. Met grenzeloos enthousiasme en doorzettingsvermogen gaan we deze uitdaging aan en met iedere kilometer komt genezing dichterbij. Onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter. We laten niemand achter. Dit alles natuurlijk zonder winstoogmerk.

Hier gaat de opbrengst dit jaar naartoe

Initiatieven

Stichting Skate4AIR heeft in de afgelopen jaren diverse initiatieven gecreërd naast Skate4AIR. Dit zijn Move4AIR, Golf4AIR, Actie4AIR en de Alternatieve D-Day. Op het moment ligt de focus op de schaatsevenementen van Skate4AIR en staan Move4AIR, Golf4AIR en de Alternatieve D-Day in de aankomende maanden niet op de agenda. 

Ben jij geen schaatser, maar wil jij je wel inzetten tegen taaislijmziekte? Ga dan naar Actie4AIR en start een actie!

Lees meer Lees minder
van totaal € 200.000 (73%)
Wij hebben samen al 315.286 km afgelegd
Bekijk alle
Skate4AIR 2023 Onze volledige focus gaat nu naar het organiseren van de volgende edities: Skate4AIR Classic 2023 en Skate4AIR Daylight Challenge 2023 waarmee we samen met jullie in beweging komen én geld ophalen voor onderzoek naar taaislijmziekte. De datum voor de Skate4AIR Classic is bekend: op dinsdag 24 januari 2023 wordt de tocht verreden. Het verblijf is van zondag 22 januari tot woensdag 25 januari 2023. Meer informatie over de Daylight Challenge 2023 volgt.     Skate4AIR Skate4AIR verlegt grenzen! Op het ijs én daarbuiten. Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden.  We organiseren uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Ieder jaar reizen we met onze Skate4AIR-familie af naar Oostenrijk voor de Skate4AIR Classic: het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. En vliegen we naar Zweden voor de Skate4AIR Daylight Challenge: een uitdagende schaatschallenge van zonsopgang tot zonsondergang om zoveel mogelijk kilometers te maken in het Zweedse Lulea.       
Bekijk alle

Golf4AIR was een groot succes!

09-06-2022 | 11:27 Woensdag 25 mei 2022 was de eerste editie van Golf4AIR. Een nieuw sportief evenement, georganiseerd in samenwerking met EuroCollege University of Applied Sciences op de exclusieve en prestigieuze golfbaan The International Golf Club. In totaal ontvingen we 64 gasten die meededen met het golftoernooi, de golfclinic of later aansloten bij het avondprogramma. Onze ambassadeur Jochem Uytdehaage was van de partij, CF’er Marloes vertelde hoe het is om te leven met taaislijmziekte, Spoken Word Artist Amara van der Elst gaf een geweldig optreden en tijdens de Energy Experience werden grenzen verlegd en gingen de voetjes van de vloer! Dit natuurlijk allemaal om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Er is maar liefst €𝟰𝟭.𝟰𝟳𝟱 opgehaald, een geweldig bedrag! We willen iedereen ontzettend bedanken, dankzij jullie zijn we weer een stap dichterbij genezing! In het bijzonder de Charity Event Projectgroep 2022 van Eurocollege Hogeschool voor het mogelijk maken van deze dag: Tes van Hardeveld, Rob Dankers, Ramon Verkleij en Fabienne van den Broek.
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Sanne

10-08-2022 | 07:10 Aan: IJshoorntjes4AIR