Wij verleggen grenzen!

Sinds 2010 organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. We zijn al 11 keer naar met de Skate4AIR familie naar de Weissensee in Oostenrijk geweest en gaan nu voor de 5e keer naar Zweden.

Als organisatie hebben wij één doel met Skate4AIR 2024: een fantastisch schaatsevenement organiseren waarmee we ons volledig inzetten voor mensen met taaislijmziekte. Een Daylight Challenge van zonsopgang tot zonsondergang om zoveel mogelijk kilometers te maken en een Skate4AIR Tvåhundra (200km) in het Zweedse Luleå. 

Ook buiten het ijs verleggen wij grenzen met onze andere initiatieven waaronder ons nieuwe initiatief: Gravel4AIR.

Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden. 

Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Totdat het nodig is!

 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 250.000 (95%)
Bekijk alle
De aftermovie van de 12e Skate4AIR editie! Wat een avontuur. Op vrijdag 1 maart om 5.55 uur klonk het startschot van de Daylight Challenge en Tvåhundra. Bekijk de video voor een impressie van de tocht in Luleå, de uitdagende omstandigheden en de fantastische prestaties van de deelnemers.    Met heel veel dank aan Renz Rotteveel!    Bekijk meer mooie beelden van de deelnemers, vrijwilligers en ons Zweedse avontuur via de Skate4AIR live pagina.  live.skate4air.nl De 12e editie van Skate4AIR is dit jaar in Zweden. We schaatsen de Daylight Challenge én de Skate4AIR Tvåhundra (200km) op de Botnische Golf in Luleå. Deze editie organiseert Skate4AIR de Classic niet op de Weissensee in Oostenrijk maar gaan we voor Luleå, een locatie in het hoge Noorden van Zweden met een hoge mate van ijszekerheid. Het ijs waarop de marathonschaatsers een week daarvoor hun Grand Prix wedstrijden hebben gereden. Programma Nieuwsgierig naar het volledige programma van Skate4AIR 2024 in Zweden? Lees meer op de deelname info pagina via onderstaande button. Deelname info Bekijk hieronder de video's voor een impressie van de Skate4AIR Daylight Challenge 2020 in Luleå.          Grenzen verleggen sinds 2010  Sinds 2010 organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. We zijn al 11 keer naar Oostenrijk geweest en gaan nu voor de 5e keer naar Zweden. Als organisatie hebben wij één doel: een fantastisch schaatsevenement organiseren waarmee we ons volledig inzetten voor mensen met taaislijmziekte.  Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden.   
Bekijk alle

Inschrijving Gravel4AIR geopend!

07-09-2023 | 17:15 Fietsliefhebbers opgelet! De inschrijving voor ons nieuwe evenement Gravel4AIR is geopend.  3 dagen, 3 landen, 3 etappes, 300 kilometer en 3.000 hoogtemeters.  Uitdagende grensverleggende routes vanuit Slenaken in Zuid-Limburg met de echte Skate4AIR elementen. Afzien in de natuur, samen, goede verzorging, gezelligheid en vooral aandacht voor elkaar. Een uniek 3-daags gravelevenement dat plaatsvindt van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2024. Gravel4AIR is een ware uitdaging voor de avontuurlijke fietser die houdt van de natuur, pittige beklimmingen, spannende afdalingen, prachtige gravelstroken en uitzonderlijke vergezichten. Meer dan alleen een fietstocht, het is een uitnodiging om jezelf sportief te testen, op plekken te komen waar je anders nooit komt, nieuwe vrienden te ontmoeten en om het verschil te maken voor iedereen met taaislijmziekte.  Doe mee aan Gravel4AIR en maak een onvergetelijke herinnering! Lees meer via onderstaande button. Gravel4AIR 2024   Speciale actie! Voor de snelle beslisser hebben we een speciale actie! Schrijf je snel in voor Gravel4AIR 2024 en neem kosteloos deel aan de Kick-off op zondag 17 september.   Schrijf je nu in!        
Lees meer
Bekijk alle
€ 440

Anoniem

13-06-2024 | 15:55 Aan: Fietstic Fibrosis De emballage actie heeft een geweldig bedrag opgeleverd voor de cf stichting. Bedankt aan iedereen die zijn statie geld gedoneerd heeft