Inschrijving Alternatieve D-Day geopend!

Op vrijdag 28 januari a.s. organiseren we voor de 2e keer de Alternatieve Skate4AIR D-Day! Op deze dag gaan wij samen met jullie de uitdaging aan om tussen 07:00 en 21:00 uur zoveel mogelijk kilometers maken, want voor elke afgelegde kilometer gaat er €1,- naar onderzoek tegen taaislijmziekte. Want de noodzaak om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte is nog altijd zeer groot. 

Beweeg jij met ons mee?

  

We gaan voor genezing!

We blijven slagen maken om onze droom te realiseren: genezing! En dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek en inzet nodig. Met grenzeloos enthousiasme en doorzettingsvermogen gaan we deze uitdaging aan en met iedere kilometer komt genezing dichterbij. Onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter. We laten niemand achter. Dit alles natuurlijk zonder winstoogmerk.

Hier gaat de opbrengst dit jaar naartoe

 
Lees meer Lees minder
van totaal € 200.000 (18%)
Wij hebben samen al 596 km afgelegd
Bekijk alle

Voor elke kilometer €1!

15-01-2022 | 09:30 De scherpe randjes zijn van de harde lockdown. De maatregelen op het gebied van sporten zijn versoepeld, dat geeft de ruimte om nóg meer te bewegen en zoveel mogelijk kilometers voor taaislijmziekte te maken.   Over 1,5 week zouden we normaal gesproken met 150 schaatsers aan de start van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee staan. Voor ons allen hét hoogtepunt van het jaar. Dat het nu opnieuw geen doorgang kan vinden hoeven we jullie niet uit te leggen, maar dat betekent niet dat wij deze dag zomaar aan ons voorbij laten gaan!   Daarom organiseren we op vrijdag 28 januari a.s. opnieuw een Alternatieve Skate4AIR D-Day en goed nieuws: de inschrijving is vanaf nu geopend! Vorig jaar hebben we in één dag maar liefst €66.891,- euro opgehaald voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Beweeg jij dit jaar (weer) met ons mee?   Wat is de Alternatieve Skate4AIR D-Day? We dagen je uit om op vrijdag 28 januari in beweging te komen en samen met onze ambassadeur Jochem Uytdehaage zoveel mogelijk kilometers te maken. Elke kilometer die gemaakt wordt, levert €1,- op voor onderzoek tegen taaislijmziekte! Tussen 07:00 en 21:00 uur ga jij zoveel mogelijk kilometers maken op één of meerdere momenten dat het jou uitkomt Inschrijven is kosteloos en kan individueel of als team Bewegen in je eigen omgeving met een activiteit naar keuze (wandelen, fietsen, schaatsen, etc.) Je hoeft geen geld op te halen, dat doe je al door kilometers te maken, maar het mag natuurlijk wel! Ga naar meer informatie over de Alternatieve D-Day  
Lees meer
Bekijk alle
€ 5

Judith

19-01-2022 | 21:09 Aan: Geld voor klasgenoot ophalen