Skate4AIR helpt met tips en tools

Elke door jou opgehaalde euro voor Skate4AIR gaat volledig naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting voor onderzoek naar taaislijmziekte, zodat de ontwikkeling van medicijnen het laatste zetje krijgt dat zo hard nodig is. Samen gaan we voor genezing en blijven we schaatsen tot het niet meer nodig is. Onder het motto ‘we laten niemand achter’ geven wij hieronder tips om jou te helpen met sponsorwerving.

 

Stap 1 – Pimp je persoonlijke actiepagina

Zorg voor een persoonlijke motivatie en voeg foto’s van jezelf toe zodat iedereen die op jouw actiepagina komt ziet dat je actief bent.

 

Stap 2 – Bereid jezelf goed voor en maak een overzichtelijk stappenplan

  • Welk bedrag zou je graag willen ophalen?
  • Welke mensen en/of bedrijven wil je gaan benaderen om jouw actie te ondersteunen? Denk aan vrienden, familie en collega’s, maar ook aan sportverenigingen, scholen of bedrijven in je omgeving.
  • Welke actie(s) kun je bedenken om deze doelgroep(en) te bereiken?
  • Wie in jouw omgeving zou jou kunnen helpen bij het opzetten van een leuke actie? Dit is niet alleen handig, het is ook gezellig!

 

Stap 3 – Aan de slag

Tijd om jouw actie(s) uit te voeren! Onderaan deze pagina vind je diverse materialen die je kunt downloaden om er een succes te maken. We hebben ook banners, beachflags en een mascottepak van Skaty op ons kantoor. Wil je deze inzetten voor een actie? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Stap 4 – Bedank je sponsoren

Iedere euro is er een en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Bedank daarom iedereen die een donatie doet of bijdrage levert aan jouw actie. Stuur ze na afloop van het evenement bijvoorbeeld een leuk verslag met mooie foto’s.

 

Kan je nog wat meer inspiratie gebruiken? Bekijk hieronder de Skate4AIR Sponsortoolkit en Skate4AIR Social Media Guide voor extra tips en voorbeelden.


Sponsortoolkit

 

 

 

 Social Media Guide