Evenement

Skate4AIR Classic 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Doe mee aan de Skate4AIR Classic en schaats de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. 
 
Na een bewogen jaar staan we te popelen om samen met alle deelnemers op het ijs te staan. Op dinsdag 25 januari 2022 is het zover. Dan gaan we voor de 11e keer schaatsen op de Weissensee. Om onze grenzen te verleggen en geld in te zamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Zo komen we een stap dichterbij onze droom: genezing van taaislijmziekte

Ga jij samen met Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage en 125 andere schaatsers de ultieme uitdaging aan? 

 

Uitdagende schaatstochten

We organiseren al 10 jaar uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Bekijk hieronder de aftermovie van de Skate4AIR Classic 2020 van Eye Movement Productions voor een impressie in Oostenrijk. Kijk voor meer beelden op deze pagina: Skate4AIR in beeld.

 

 
 

Schaatsen omdat het nodig is 

We durven te dromen, want we gaan voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Met iedere kilometer komen we dichter bij genezing. En onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter.

Met grenzeloos enthousiasme en doorzettingsvermogen organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Dit alles natuurlijk zonder winstoogmerk. De organisatie van Skate4AIR wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten onder het motto: Schaatsen omdat het nodig is!

 

Doel Skate4AIR 2022 Skate4AIR Classic 2022