Skate4AIR 2022

Skate4AIR 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je (blijven) bewegen tegen taaislijmziekte? Houd de website van Skate4AIR en de socials in de gaten. En zet de data voor de 11e editie maar vast in de agenda (onder voorbehoud):
  • Skate4AIR Classic: dinsdag 25 januari 2022
  • Skate4AIR Daylight Challenge: zaterdag 19 februari 2022

 

Uitdagende schaatstochten

We organiseren al 10 jaar uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Bekijk de aftermovie van de Skate4AIR Classic 2020 van Eye Movement Productions voor een impressie in Oostenrijk. En de Daylight Challenge 2020 video voor een impressie van Zweden. Voor meer beelden kijk op deze pagina: Skate4AIR in beeld.

 

 
 

 

Schaatsen omdat het nodig is 

We durven te dromen, want we gaan voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Met iedere kilometer komen we dichter bij genezing. En onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter.

Met grenzeloos enthousiasme en doorzettingsvermogen organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Dit alles natuurlijk zonder winstoogmerk. De organisatie van Skate4AIR wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten onder het motto: Schaatsen omdat het nodig is!

 

Doel Skate4AIR 2022