Hoe kan ik doneren?

Doneer eenmalig

 

Doneer en help onze droom te verwezenlijken: genezing!

Wij ondersteunen baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om deze ongeneeslijke ziekte te veranderen in een ziekte die te genezen is. Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Met iedere euro komen we dichter bij genezing. En onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter.

 

Klik hierboven op de button ''doneer eenmalig'' en kies vervolgens of je Stichting Skate4AIR in het algemeen een donatie wil geven of dat je jouw donatie graag koppelt aan één van onze initiatieven (Skate4AIR, Move4AIR en Actie4AIR), een actie van een deelnemer of een actie van een bepaald team. 

 

ANBI Status

Stichting Skate4AIR heeft de ANBI status. Dit betekent dat onder bepaalde voorwaarden donaties aftrekbaar zijn van de belasting. 

 

Doneer eenmalig

 

Of wil je op een andere manier bijdragen?

 

Ik wil Skate4AIR helpen met een eigen actie

Geweldig! Meld jouw actie aan via Actie4AIR en deel jouw pagina met jouw netwerk. Wil je graag je handen uit de mouwen steken, maar weet je nog niet hoe? Kijk naar tips voor sponsorwerving.

  

Ik wil als vrijwilliger aan de slag

We kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken. Niet alleen in de voorbereiding, maar ook tijdens het evenement op de Weissensee of in Zweden. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@skate4air.nl