Hoe kan ik doneren?

Doneer eenmalig Doneer structureel Doel 2022

 

Doneer en help onze droom te verwezenlijken: We gaan voor genezing!

We durven te dromen, want we gaan voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Met iedere kilometer komen we dichter bij genezing. En onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter.

Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden. Daarvoor blijven wij slagen maken. Samen werken we naar die grote droom toe.

Hier gaat de opbrengst dit jaar naartoe 

 

Verschillende donatiemogelijkheden

  • Doneer via een actie van een deelnemer of een team. Dit kan via het persoonlijke profiel van de deelnemer, te vinden onder Deelnemers (Acties). Onderaan een profiel kun je een bedrag overmaken via iDeal, PayPal of creditcard. Klik daarvoor op de "doneer eenmalig" button. 
  • Als je geen specifieke deelnemer wilt sponsoren, kun je ook bijdragen aan één van onze initiatieven (Skate4AIR, Move4AIR, Actie4AIR en D-Day) of een algemene donatie doen.
  • Word vaste donateur van Skate4AIR! Je doneert structureel (maandelijks of jaarlijks). Zo help je Skate4AIR op de lange termijn richting genezing! 

 

ANBI Status

Stichting Skate4AIR heeft de ANBI status. Dit betekent dat onder bepaalde voorwaarden donaties aftrekbaar zijn van de belasting. 

 

Of wil je op een andere manier bijdragen?

 

Ik wil Skate4AIR helpen met een speciale actie

Geweldig! Meld jouw actie aan via Actie4AIR en deel jouw pagina met jouw netwerk. Wil je graag je handen uit de mouwen steken, maar weet je nog niet hoe? Kijk naar tips voor sponsorwerving.

  

Ik wil als vrijwilliger aan de slag

We kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken. Niet alleen in de voorbereiding, maar ook tijdens het evenement op de Weissensee of in Zweden. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@skate4air.nl

 

Doneer eenmalig Doneer structureel Doel 2022